Welkom

Wellicht sta je voor de afweging om een luchtbuks aan te schaffen. Misschien heb je er al een en ben je op zoek naar aanwijzingen om er beter mee om te gaan. Deze site kan je helpen. Eerst bij de vraag of je echt wel een luchtbuks wilt hebben. Vervolgens bij de vraagstukken waarvoor je komt te staan als je er een gaat kopen en er vervolgens mee aan de slag gaat.

Diana38GrMisschien heb je er al jaren een op zolder liggen. Je kunt besluiten om de luchtbuks weer op te zoeken en te kijken of hij het nog doet. Misschien kom je zover dat je het gaat of laat doorsmeren en je er opnieuw mee aan de slag gaat. Deze website bevat informatie waar je eerder niet aan kon komen. Wellicht vindt je het antwoord op de vraag waarom jouw verwachtingen toen je de luchtbuks had gekocht niet zijn waargemaakt.

Hunter_ft
Door Laszlo BEKES
Informatie over luchtbuksen is schaars. Natuurlijk is er een gebruiksaanwijzing als je een buks koopt. Deze beperkt zich tot de meest elementaire handelingen en instructies voor veiligheid. Deze website voorziet in de behoefte van een vergeten categorie schutters. De Achtertuinschutter. Een categorie die niet gemakkelijk te duiden is omdat deze niet georganiseerd is. Toch is het verreweg de grootste groep luchtbuks eigenaren en je kunt je afvragen waarom deze zo is verwaarloosd.

Verder lezen…

Wapenhandel Colenbrander

Tulnersweg 2 7025 DC Halle NL
tel +31 (0)314 631270
mob +31 (0)6 13097709
fax +31 (0)314 632077

www.wapenhandelcolenbrander.nl