Marktplaats operationeel

Wij zijn trots om op Achtertuinschutter.nl een Marktplaats te kunnen aanbieden. Hiermee komen wij tegemoet aan een behoefte aan een toegankelijke marktplaats voor luchtbuksen waar achtertuinschutters kunnen adverteren. De functie is gratis. Ook voor bedrijven.marktplaats

We hebben een eenvoudige marktplaats gemaakt waarvoor je geen inlog-acccount hoeft aan te maken. Je kunt gewoon beginnen en de krijgt in de email een Edit-code die kunt gebruiken om de advertentie te wijzigen. Advertenties verlopen automatisch na 20 dagen. Je krijgt daarvan bericht en als je wilt kun je de advertentie weer activeren.

Wij zijn er (nog) niet in geslaagd om alle berichten te vertalen naar Nederlands. U kunt hier en daar nog Engelstalige berichten krijgen. We werken hier nog aan.

Belangrijk: De marktplaats is een dienst van achtertuinschutter.nl en daarvoor hebben we Gebruikersvoorwaarden gemaakt. Lees deze voordat u een advertentie plaatst.

Veel succes met uw handel…

5 gedachten over “Marktplaats operationeel”

 1. Leuk en interessant, alles in 1 keer uitgelezen, ook de vraaggesprekken met de grote handelaren . Bedankt ga zo door, zijn er ook verenigingen voor achtertuin schutters om ervaringen te delen , en geen schimmige schuren?

  1. Ha Paul,

   Dank je wel voor het compliment. Zoek je naar verenigingen? Ik denk niet dat er veel achtuinschutter-verenigingen zijn.

   Je kunt natuurlijk op marktplaats een advertentie zetten met de vraag om initiatieven in jouw buurt. Wie weet, zit er iemand in de buurt die een grote achtertuin heeft en samen met medeschutters wil targetten.

   1. Ik zoek een Ruimte in de omgeving van Almere om goed veilig en legaal te schieten.
    Liefst zo rond de 50 meter.

    Mvg

    Erwin

 2. Ha Erwin,

  Waarom plaats je niet een advertentie op de marktplaats. Geïnteresseerden en aanbieders kunnen dan direct naar jou reageren. Jij kunt e.e.a. dan afstemmen.

  Groet, Johan

 3. Lezers gegroet !

  Als beginnende schutter heb ik deze week eerst maar eens een luchtdrukpistool , de Hatsan Mod25 ( 4,5 mm kaliber) aangeschaft. Ik heb een tuin van 16x 6 meter met een blinde muur, waarop ik een triplex-plaat van 60 cm bij 60 cm en 1,8 cm. dikte ga hangen met daarop een Hatsan schietkast ( 14 x 14 cm, 4 mm. plaatstaal). Nu wil ik jullie graag vragen; blijft een platte loden Diabolo pellet ( Gamo Match) wel hangen in deze triplex-plaat en kan ik dit veilig uittesten, bijv. van 4 meter afstand onder een hoek van bijv. 20 graden ? Als dit lukt, van hoeveel meter kan ik dan het beste in een rechte hoek op de Schietkast gaan oefenen ? De mondingssnelheid van het pistool is 160 mtr./sec. en ik heb bewust triplex ipv. multiplex gekocht, omdat dit mij een zachter materiaal lijkt. Ik zou zeer blij zijn met jullie advies en eventuele tips ( ook over de te gebruiken soort pellets) . Bij voorbaat dank en succes allen !!

Reacties zijn gesloten.