Goed nieuwjaar en nieuwe web-opmaak

VuurwerkDe redactie van Achtertuinschutter.nl wenst alle bezoekers van deze website een goed 2015 toe, waarin u veel plezier mag beleven met uw luchtbuks-hobby.

Het jaar 2014 was voor de ons een goed jaar met veel lezers. Blijkbaar is de informatie onverminderd interessant, want het aantallen bezoekers blijft stijgen.

Statistiek van pagina's bekeken

Vanaf de lancering in mei 2013 is het aantal bezoekers voortdurend gegroeid. Alles bij elkaar zijn zo’n 332.286 pagina’s bekeken. Het hoogste aantal van 2.982 was in december 2014. Een uitschieter die wij niet kunnen verklaren. Hoe dan ook… achtertuinschutter.nl  wordt steeds vaker gevonden en bekeken en daar zijn wij blij mee.

Om de site nog aantrekkelijker te maken hebben we deze voorzien van een “responsieve” opmaak, die ook goed functioneert op tablets en smartphones. Ook hebben we de site beter vindbaar gemaakt op de zoekmachines als Google en Bing. Hierdoor verwachten we dat het aantal bezoekers verder kan toenemen en dat onze adverteerders daar nog meer profijt van hebben. Als u ook wilt adverteren kijk dan onder contacten.

Wij gaan in 2015 rustig verder met het verzamelen van informatie over luchtbuksen en nodigen ieder uit om ook als gastschrijver artikelen in te sturen.