Reclame maken?

Reclame
Uw reclameboodschap?…

Als je op deze website een commercial wilt plaatsen neem dan contact op met de Redactie. Op pagina’s waar je het hierboven afgebeeld logo tegenkomt is ruimte voor een advertentie. We zouden willekeurige Google-advertenties graag vervangen voor advertenties die meer op achtertuinschutters zijn gericht.

Na de lancering van deze website op 1 mei 2013 hebben belangstellenden tot 31 december 2013 gratis kunnen adverteren. Bedrijven die een interview hebben gegeven heb ik als tegenprestatie ook advertentieruimte aangeboden. Ondertussen heb ik van meerdere leveranciers vragen gekregen of ik ook hen wil interviewen en daarvan een mooi verhaal op de website plaatsen. Daar ga ik komende tijd weer mee aan de slag.

Gezien de goede naamsbekendheid van achtertuinschutter.nl (zie ook statistieken) worden vanaf 2014 kosten in rekening gebracht voor het gebruiken van advertentie-ruimte.

Tarieven:

  • Plaatsen van één advertentie op een willekeurige plaats kost € 10,- per maand.
  • Twee dezelfde advertenties voor € 12,50 per maand.
  • Maximaal drie dezelfde advertenties kosten € 15,- per maand.

Je mag wel meer advertenties plaatsen, maar niet dezelfde of voor hetzelfde product. Dat wordt een beetje saai. Bij een volgende advertentie begint bovenstaande prijsstelling opnieuw. Dus € 10,- voor één € 12,50 voor twee en € 15 voor drie. Alle prijzen excl. BTW.

Advertentieruimte wordt per kwartaal verhuurd en wordt stilzwijgend verlengd. Opzeggen (per email) kan tot 10 werkdagen voor het einde van het lopende kwartaal.

Wij factureren per kwartaal achteraf op 25 maart, 25 juni, 25 oktober en 24 december per email met een factuur in PDF-formaat met het verzoek om binnen 14 dagen te betalen.

Proberen?  Maak dan een afbeelding van maximaal 1000 x 500 pixels en als je voorkeur hebt voor een specifieke pagina dan graag de advertentietekst en de kleurstelling een beetje laten aansluiten op de omgeving. De redactie bepaalt of een advertentie kan worden geplaatst. Neem contact met ons op voor advies en hulp bij het maken van een mooie advertentie die meerwaarde levert voor de achtertuinschutters.

Mail naar de Webredactie voor meer informatie…

wapenhandelcolenbrander

 www.wapenhandelcolenbrander.nl

Airguns groot

www.airguns.nl

SHOGUN.NL

www.shogun.nl

Een gedachte over “Reclame maken?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Los de vraag op (t.b.v. Spam) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Handboek luchtbuksen